Gyprocwerken van kelder tot zolder

Valse wanden, valse plafonds of scheidingswanden? Laat ze plaatsen door een vakman in gyprocwerken als QualiTom uit Averbode, een deelgemeente van Scherpenheuvel-Zichem.

Ideale oplossing

Uw muren of plafonds schilderklaar maken? Een kamer opsplitsen in twee ruimtes? Gyproc is dé oplossing! Gipsplaten zijn een snelle, eenvoudige en efficiënte manier om uw kamers proper af te werken. Het materiaal biedt bovendien een goede geluids- en thermische isolatie en hoge brandveiligheid. Omdat het om een droge oplossing gaat, is de ruimte nadien meteen weer in gebruik te nemen.

Kennis in gyproc

Doe voor alle gyprocwerken beroep op QualiTom: wij zijn als geen ander thuis in het plaatsen van gipsplaten. Wij beschikken over de juiste vaardigheden en ervaring om in geen tijd gyproc te plaatsen en uw woning of leefruimte naar wensen af te werken. Wij plaatsen gyproc in nieuwbouw- en renovatieprojecten en voeren ook herstellingen uit aan reeds geplaatste gipsplaten.

Naadloze afwerking

Kiest u voor ons, dan kan u rekenen op een perfecte uitvoering en een naadloze afwerking van de gyprocwerken. Wij werken ook inbouwcassettes en houtkachels af met de nodige brandwerende materialen. Wij zijn actief in de ruime omgeving van Scherpenheuvel-Zichem.

Contact

Wilt u een vakman voor efficiënte gyprocwerken in Scherpenheuvel-Zichem? Neem dan contact op met QualiTom.