Vloerwerken voor binnen en buiten

Droomt u van een mooie vloer in natuursteen, of liever keramische tegels? QualiTom legt een breed gamma aan vloeren.

Binnen- en buitenvloeren

Voor alle vloerwerken in Scherpenheuvel-Zichem en omgeving zit u bij ons goed! Met onze jarenlange ervaring in het vak, is het leggen van vloeren voor ons een eitje.
Wij plaatsen zowel binnen- als buitenvloeren, en werken uitsluitend met tegels (o.a. uit natuursteen of keramiek). Het plaatsen van opritten in kasseien en wandtegels vallen niet onder onze mogelijkheden.

Nieuwbouw en renovatie

Als professionele vloerder aanvaarden we opdrachten in nieuwbouw- en renovatieprojecten. We bekijken graag samen met u welke tegels het interessants zijn voor uw specifieke vloer. U kiest de tegels uit, wij gaan ze afhalen en plaatsen ze voor u. Met onze vakkennis en gebruik van goede materialen (kwaliteitslijm, vuilafstotend voegsel), kunnen wij u een perfect resultaat garanderen.

Klantvriendelijkheid

Kiest u voor ons, dan kiest u voor de perfectie aan een budgetvriendelijke prijs. Ook zijn wij achteraf steeds bereikbaar voor eventuele aanpassingen. Wij spelen bovendien kort op de bal: geen lange wachttijden, wel een snelle startdatum. U hoort het, klanttevredenheid dragen wij bij QualiTom hoog in het vaandel. U zoekt een professionele vloerder? Neem contact op met QualiTom of vraag een vrijblijvende offerte aan.